4 uur op Winter in het Park

Het jaar zit er bijna op: hoog tijd dus om jezelf te trakteren op een ontspannen & gezellig avondje Winter in het Park. Heb je zo’n 4 uur de tijd? Perfect! We geven je graag enkele tips om maximaal te genieten van je bezoek.

Start!

Zorg dat je rond 16.30u à 17u aankomt. De zon gaat onder, de lichtjes worden feller, de gezelligheid overvalt je … een zalig gevoel :-). Een aperitiefje met oesters zet meteen de toon voor een onvergetelijke avond! Klink erop los, en kuier doorheen het park. Weet je al wat je straks gaat eten?

18.00 uur

Honger! Of misschien nog meer: goesting! Pasta, een traditioneel Zwitsers gerechtje, Belgische stoemp met balletjes, een hamburger, pizza … Keuze genoeg! En in de frisse buitenlucht smaakt alles nog net dat tikkeltje beter. Wandel nadat je je honger hebt gestild langs het bloemenuurwerk naar boven. Van hieruit heb je een prachtig zicht op heel het park, ideaal voor een selfie met zo'n 170.000 lichtjes op de achtergrond!

19.00 uur

Tijd om wat te bewegen en te genieten van de feeërieke omgeving vanop de schaatspiste. Jong of oud, kunstjes uithalen of vooral rechtop proberen te blijven, maakt niet uit: schaatsen hoort er gewoon bij!

19.45 uur

Een dessertje heb je nu wel verdiend! Warme chocolademelk, een wafel, churros, oliebollen … Wellicht is een dessertbuffet de beste oplossing ;-). Tussendoor vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Inpakken kan aan de inpakbar!

20.30 uur

Afsluiten doe je in de Bärenhütte (après-ski!), de Buddha Ice Bar of aan 't Kerstkot. Zelf mag je ons altijd trakteren op een Grimbergen Winter of een Peterman-jenever - tenzij we BOB zijn (Cécémel!).
Heb je extra tips? Deel ze gerust met ons via Facebook of Instagram!