1 uur op Winter in het Park

Heb je tussen het werk of het winkelen door maar één uurtje de tijd om Winter in het Park te bezoeken? Geen zorgen: we geven je graag enkele tips om het maximum aan kerstsfeer te halen uit jouw 60 minuten.

Start!

Verdring even je natuurlijke instinct om aan de eerste chalet meteen een drankje te bestellen, en wandel langs het bloemenuurwerk naar boven. Van hieruit heb je een prachtig zicht op heel het park, en kan je meteen goed inschatten waar alles zich bevindt. Ideaal voor een selfie met zo'n 170.000 lichtjes op de achtergrond!

Minuut 5

Een uurtje is best krap, dus mag het snel gaan. Dat betekent dat je ook heel wat energie zal verbruiken op korte tijd. Een warme wafel of churros zorgen voor voldoende suiker en geven je een energieboost!

Minuut 10

Nee, er zijn geen excuses om niet te schaatsen op de vijver. Zelfs niet als je maar twintig minuutjes tijd hebt. Wat bewegen in de frisse buitenlucht en genieten van de feeërieke omgeving, je zal het je niet beklagen!

Minuut 35

Een kerstboom zonder cadeautjes? Nee toch! Een warme muts of sjaal, een speelgoedje voor de kinderen, een klassiek kerstsouvenir … keuze genoeg! Wil je je buit meteen ook inpakken, passeer dan zeker langs onze inpakbar.

Minuut 50

Afsluiten doe je in de Bärenhütte (après-ski!), de Buddha Ice Bar of aan 't Kerstkot. Zelf mag je ons altijd trakteren op een Grimbergen Winter of een Peterman-jenever - tenzij we BOB zijn (warme Cécémel!).

TIP: je kan dit uurtje gerust enkele keren herhalen de komende weken ;-).